resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2318
    roberto mancini ve kendisi dışında gidilecek her ihtimal büyük kumar ve bile bile ladestir. mancini gelmez diye bir şey yok ama mancini'yi öne atan ekip şimdiden ''yav hoca demedik ki bizi de zerbi ile görüştürdü, bize yardımcı oluyor'' falan diye ağız değiştirmeye başladı. inan kıraç'ın hamamcıoğlu ekibinden desteği çekmesinde bu tarz tavırların çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. hatta kimi spor yayınlarında iddia edilenlere göre adnan öztürk'ün bu söylemlerinden eşref hamamcıoğlu da çok rahatsız. o yüzden adnan öztürk'ün ''gelmeyecek'' dediği cenk ergün'le çalışabileceğini vurguladı daha yeni. uzatmadan mancini gelmez değil, gelir ama getirmeye niyetli bir yönetim aday topluluğu yok diyelim.

    gelelim aslında ülkemiz şartlarında mancini de dahil en ideal aday olan okan buruk'a. gittiği çoğu takımda başarılı olmuş. rize'den akhisar'a bir çok başarı hikayesi yazmış. gidip başakşehir'de şampiyon olmuş. şampiyonlar liginde başarılı maçlar çıkarmış. felsefesi aslında prime fatih terim'e belki de son yılların fatih terim'inden daha çok benziyor;

    ''bazen en iyi defans hücum etmektir.'' http://gss.gs/TaC

    sadece sözle değil oynattığı futbolda da bunu görmek mümkün. daha da önemlisi futbolculardan verim alan bir hoca. gittiği takımlarda genelde öne çıkan bir forvet mutlaka oldu. ben satılmazsa mostafa mohammed'in okan hoca ile büyük çıkış yakalayabileceğini düşünüyorum örneğin.

    kısacası galatasaray'dan çıkan ve galatasaray'ın nasıl oynaması gerektiğini bilen bir hoca okan buruk. inter ve beşiktaş muhabbetleri konuşulabilir kimi arkadaşlarca; ama okan buruk'un galatasaray'ı bildiği ve en ince detaylara kadar tanıdığı gerçeğini asla değiştirmez. ki mesele galatasaray'a bağlılıksa ben gelen bir çok teklifi de bizim için reddetmiştir inancındayım. ailevi sıkıntısı geçtikten sonra bile takım çalıştırmamasında bunun etkisi vardır.

    kısacası okan buruk terazide pozitif tarafları çok çok ağır basan bir hoca adayı. gidilebilecek en güvenilir yol. hele ki başarı açlığımızın tavan yaptığı şu dönemde alınabilecek en düşük risk. belli ki mental ve fiziksel olarak da hazır, ve dersine iyi çalışmış. bu açıklamaları ''illa ben gelcem!!'' ötesinde ''her anlamda hazırım'' mesajıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın