• 8606
    açıkçası eskiden dünyanın en iyi en matklı taraftarları arasında idi. türkiye'de rakibi yoktu ama yıllar geçtikçe açık ara en kötü taraftar haline geldi. artık eski fb taraftarından farkı yoktur. değerlerine saygı duymayan, arsız, sabırsız, mantıktan uzak ve sürekli kelle isteyen azgın bir topluluk haline gelmiştir. diğer taraftar gruplarının rüyasında göremeyeceği başarıları yaşatan efsanesinin arkasında teneke bağlayacak kadar şuursuz bir hale gelmiştir. futbol ile en büyük alakası halısa maçı yapmak olan yeni nesil galatasaray taraftarı, hayatının 50 yılını en üst düzey futbolda geçirmiş adamı cehaletle suçluyor. artık bu profildeki taraftar grubuna sahip herhangi bir takımın başarılı olma ihtimali bulunmamaktadır. sürekli kelle isteyen ve hiçbir oyunu beğenmeyen şımarık bir topluluk haline gelmiştir.

    1996 da şimdiki taraftarlar olsaydı 0 - 4 lük maçtan sonra kelle bırakmazdı. bunu zamanında fb taraftarı çok yaptı ve boyunun ölçüsünü aldı. açıkçası ben artık bizim taraftar profilini, bize yakıştıramıyorum. eskiden azdık ama iyiydik. şimdi en fazlayız ama kötüyüz.

    edit: bugün fb rennes ile 3-3 berbabere kaldığı için bayram ediyor. gs taraftarı ise geçen yılın fransa 2.si marsilyayı paspas eden terim'in arkasından teneke bağladı.

    bugünler galatasaray'ın daha iyi günleri. maalesef azalarak biteceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın