• 220
    galatasaray kulübü var olmaya devam ettiği sürece varlığını koruyacak olan borçlar bütünü.

    bizim harika, üstün zekalı taraftarımız 20 yıldır var olan borcu yeni hatırlamış, galatasaray arazilerini araplara satarak temizleyelim diyor. bence bunu söyleyenler galatasaraylı değil, olamaz. çünkü temel ekonomi bilen 70 iq üstü kişiler şunları çok iyi biliyordur ki borçlar sıfırlansa bile 4-5 yıl sonra tekrar nüks etmeye başlayacak.

    hiçbir büyük kulüp borçları silmek gibi ütopik hayaller peşine düşmez. amaç borçları silmek değil gelir kalemini yükseltmektir.
    futbol inşaat sektörü değildir, borçları sileceksek oyuncu satarak, altyapıdaki yıldız oyuncuları pazarlayarak silmeliyiz. ama bizim üstün zekalı taraftarımız real madrid'in akıl edemediğini akıl ediyor ve galatasaray gayrimenkullerinin satılmasını destekliyor.

    gerçekten şuan tüm sportif başarıların önemsiz geldiği dönemden geçiyoruz. olay artık galatasaray başarılı olsun olmasın değil olay artık galatasaray'ın geleceği.

    eğer bugün bu değerleri araplara satarsak en baba 5-6 yıl sonra tekrar bu borçlar nasıl silenecek diye çözüm yolu aramaya başlayacağız.

    amaç fabrikayı satıp borç kapatmak değil, amaç fabrikayı kullanıp gelirlerle borçları kapatmak. 6 yıl önceki rezilliği savunup kurtarıcı olarak gören sözde taraftarlar, lütfen bunu idrak edin.

    ayrıca o çok büyüttüğünüz borç miktarı 140 milyon euro. gerçi siz büyütmüyorsunuz, hiçbir şey araştırmayarak, anında inanarak hedeflenen kitle yönetme operasyonuna önayak oluyorsunuz. yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın