• 216
    (bkz: mal satarak borç ödenmez)
    (bkz: malı satarken değil alırken kar edersin)
    (bkz: altın yumurtlayan tavuğu kesmek)

    bu üç bakınız kalsın burada. içi boş başlıklar, ancak farklı bir mecrada da olsa araştıracak bir arkadaş olursa ne güzel olur.

    alp yalman zamanından bu yana hangi isim galatasaray başkanlığına gelse borç harç aldı başını gitti. hiçbir başkanın, istisnasız, galatasaray döner sermayesine katkı yaptığı bir dönem görmedim ben. hep eksi yazdık. başarılı da olsak, başarısız da olsak, oyuncu satışı da yapsak, yüklü sözleşmelerden de kurtulsak, uefa kupası ve süper kupa da alsak bu borç 90’lardan bu yana aldı başını gitti.

    herkes özellikle riva ile ilgili boş boş vaatlerde bulundu, kimse ciddi bir aksiyon alıp, gerçekten galatasaray menfaatine, en azından bu konuda bir iş gerçekleştiremedi.

    evet orada kuzu kuzu yatıyor kocaman bilmem kaç dönümlük yer. hiçbir işe de yaradığı yok. ancak bunu satalım ne oluyorsa olsun demek kadar saçma bir şey yok. düzenli gelir sağlayacak, devir daim sağlanacak şekilde galatasaray’a resmî olarak olmasa bile, maddi&manevi hangi türden olursa olsun kaynak yaratacak bir şekilde kullanılmalı.

    bunu eğer bugün yapacak olan yoksa, yarın yapacak olan adam bulunmalı. o zamana kadar durmaya devam etsin ziyanı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın