• 214
    dünyanın en büyük kulüpleri bile çoğu zaman borç içerisinde hayatına devam ediyor. kulüplerin isimleri, marka değerleri, başarıları onlara bir kredibilite sağlar. bunun sayesinde yeni borç da alırsınız. hatta uluslararası turnuvalarda boy gösterdikçe euroyla satacağınız oyuncular sayesinde ülkenin durumundan bağımsız bir şekilde sağlıklı bir altyapı da kurabilirsiniz.

    ev-araba satılıp borç kapatılmaz. kulüp taşınmazları sürdürülebilir bir sistemle kullanılmadığı sürece borç bugün kapanır, yarın açılır. mümkünse, yapılması gereken o taşınmazların gelir getirecek bir yöntemle kullanılması olmalı.

    her ne kadar sonrasında becerememiş olsa da, dursun özbek'in mecidiyeköy otel projesi böyleydi, ada'nın kiralanması böyle bir projeydi. florya ve riva'da da benzer yaklaşımlar olmadığı sürece bu taşınmazların elden çıkarılması büyük hata olur.

    bu gibi projelerin arkasında dursun özbek varsa hele iyi niyete inanmak imkansız. değil erden timur, babam orada olsa yine de güvenemem. taraftarımızın bir kısmı 1 sene önceki hatalarını tekrarlıyorlar. başkan olma çapından çok uzak bir burak elmas'ı, sirf fatih terim'le çalışacak diye destekleyenler, cok değil, 6 ay içerisinde pişman olmuşlardı. aynı şey ozbek-timur ikilisiyle kesinlikle yaşanmaz diyen var mı aranızda?
App Store'dan indirin Google Play'den alın