resim
Renato Júnior Luz Sanches
Takım:Roma
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.76
Uyruk:Portekiz
  • 79
    12 ile 15 milyon euro arasında bir tutara milan'a transfer olması beklenen orta saha.

    geçen yaz transfer döneminde 28 milyon euro harcadıktan sonra nelsson harici futbolcuları gördükten sonra karalar bağlamıştım. bizler 28 milyon euroya üzülürken sözlükte de pek çok kişi "7-8 milyon euro para değil, avrupa'da önüne gelene veriyorlar" diyordu. buyurun renato sanches gibi oyuncu kaç paraya gitmiş...

    şöyle transferleri bastıra bastıra sözlüğe yazmak istiyorum çünkü galatasaray'ın harcadığı paralar inanılmaz küçümseniyor. 6.5 milyon euroya orta saha alıyoruz, adam hayalet olunca eleştiriyoruz sonra "istersek satar parasını çıkarırız" diyorlar.

    alın abi satın cicaldau'yu. satın çıkarın parasını. renato sanches'in 15'e gittiği piyasada bakalım kaça satabileceksiniz.

    edit: ezber yorumlar fena yoruyor ya. ciklet paralarına bakın hele. bence onlar bizden her anlamda çok daha iyiler ama porto, benfica haydi daha dengimize gidelim braga’nın bizim kadar burnu havada değil. adamlar scout transferi yapacaksa da 2-3-4 milyon euro bandında deniyorlar. benfica bu yaz torino’dan meite’yi 6 milyon euroya aldı. ciklet edebiyatını bırakalım bir kere, bu paralar bizim gibi kulüpler için gayet dolgun paralar. bu paraya oyuncu alıyorsam da çatır çatır oynamasını beklerim. avrupa’da hala pek çok takım sandığınız gibi uçuk kaçık paralar harcamıyor. biraz orta sıra ekiplerin transferlerine göz atmanızı öneririm. (premier lig hariç)
App Store'dan indirin Google Play'den alın