• 9
    hatalı gördüğümüz anlarda eleştirebiliyorsak, doğru işler yaptıklarını gördüğümüzde de bunları dile getirmeliyiz diye düşünüyorum.

    daha önceki birçok entry'imde, hatalı uygulamaları sebebiyle, birçok kez reis başlığı altında kendilerini eleştirmiştim. ancak, 14 mart 2010 galatasaray ankaragücü maci sırasında, ankaragücü taraftarlarının bizim taraftarı kışkırtma çabalarını serin kanlılıkla karşılamışlar, eski açığı yatıştırmaya calişmişlardır. özellikle, rakip takım tribünü civarlarında olanlar (u: full siyah giyinmiş bir abimiz vardı ki, tek başına yüzlerce adamı, ankaralılara saldırırken durdurdu) taraftarlarımızı sakinleştirmek için ellerinden geleni yaptılar. maç bittikten sonra da, bizim tribünleri bir an önce tribünleri boşlatması icin uyarmışlar, tansiyonu düşürmeye calişmişlardır. maçtan ayrılırken, az önce bahsettiğim siyahlı abimin elini sıkıp, tebrik ettim. helal olsundur kendisine. büyük bir olay çıkmamasını ve bu çıkabilecek olaylar sebebiyle alabileceğimiz cezayı engellemişlerdir.

    eleştiriler, önyargı sebebiyle olmamalıdır. bazı konularda * eleştirilerim sabittir. ancak olumlu gördüğümüz zamanlarda, bu insanların hakkını vermemiz gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın