• 4117
    olabilecek en medeni hareketi yapmış, duygusal bağ hissettiği takıma karşı profesyonelce ama epey hırslı bir şekilde maça çıkmış, maçtan sonra da elinden geldiğince bu duygusal bağ hissettiği takıma saygısını ve sevgisini tekrar tekrar dile getirmiş avrupa’nın en formda koçu. galatasaray serisinde insanlar tepki gösteriyor da, inanın hem efes, hem de galatasaray koçu iken diğer rakiplere karşı daha fazlasını yapıyor, ister inanın ister inanmayın.

    (bkz: 29 mayıs 2022 anadolu efes galatasaray basketbol maçı)

    benzer bir durum ne var diye düşündüm düşündüm pek aklıma gelmedi. galiba buna en benzer ronaldo’nun real madrid ve juventus’tayken manchester united’a karşı oynadığındaki hırsı ve performansı örnek verilebilir. her zamanki canavar, iştahı hiç bitmeyen bir gol canavarı olarak oynadı ve hemen her maçta da gol attı. ancak ne kazandığında, ne gol attığında en ufak bir tepki verdi. her seferinde de old trafford sakinleri kendisini bağırlarına basarken, maçtan sonra da selamlamak için çağırmışlardı.

    koçun da karakteri sebebiyle yapabileceği maksimum buydu. şimdi üçüncü maçta kozlarımızı paylaşacağız, elinden geleni ardına koyma koç, herkes en iyisini yapsın. galatasaray kültürüne yakışan da budur, sen de iyi bilirsin.

    (bkz: 31 mayıs 2022 galatasaray anadolu efes basketbol maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın