• 806
    2006 jenerasyonundan a takıma bir çok oyuncu kazandırabilecek bir yapımız.

    efe akman, berk kızıldemir, berat yılmaz ve kadir subaşı gibi büyük potansiyel vadeden dört oyuncumuz var. bu isimlerin yanında eren paşahan, halim ayaz yükseloğlu, recep yalın dilek gibi bu potansiyellere ulaşabilecek isimler de mevcut.

    enes emre büyük : 2006 jenerasyonunun kalecisi. çok fazla yorumlama yapacak durumda değilim fakat fena bir kaleci değil.
    arda hacısalihoğlu : sağ bekte görev alıyor. mücadeleci bir oyuncu. zaman zaman denge problemi yaşayabiliyor.
    kadir subaşı : sol bek oyuncusu. izlediğim en iyi sol bek performansını veriyor şimdilik. teknik ve önemli bindirmeler yapabilen, ayağı çok temiz bir evladımız. üzerine titizlikle gidilmesi gereken bir potansiyel. bu performansını iki sene daha götürebilirse erkenden a takıma alınabilir.
    eren paşahan : takımımızın ikinci kaptanı olan stoper oyuncumuz. frikiklerde topun başında görebilirsiniz. defansif olarak da agresif ve savunma yanı çok güçlü bir oyuncu. beklenti içine girilebilecek birisi.
    mahmuthan çalışkan : sağ stoper olarak görev alıyor. zorluk düzeyi yüksek olan maçlarda açıkçası çok fazla beğenemedim. zaman zaman konsantrasyon eksikliği yaşıyor.
    isa halidi : altı numarada görev alıyor. fena oyuncu değil. top kazanma ve pas oyunu için yatkın özellikleri mevcut.
    berat yılmaz : fazlasıyla heyecan verici bir oyuncu. tam olarak anlatmak gerekirse, selçuk inan'ın prime dönemindeki her özelliği mevcut. sadece frikik katkısı yok o oyundan. milimetrik uzun pasları kusursuz. oyun aklı çok yüksek biri. geçiş oyunu için yaratılmış. üzerinde titizlikle durabileceğimiz birisi. oyunun her iki yönünde de çok başarılı bir isim. bu zamana kadar kusursuz performans verdi.
    efe akman : takımımızın kaptanı. abisi hamza yiğit akman 'dan da önde olduğunu düşünüyorum. akman ailesindeki en önemli isim olabilir.
    berk kızıldemir : çok yönlü ve heyecan duyulası bir oyuncu. bu sezon kanatlarda görev aldı fakat 8 numarada çok daha iyi olabileceğini de düşünüyorum. büyük potansiyel vadediyor.
    halim ayaz yükseloğlu : defans arkası koşuları çok başarılı. performansını bir tık daha yukarı atabilirse çok daha güzel şeyler konuşabiliriz. şu an için iki senedir çok iyi gidiyor. beklenti içine girilebilecek birisi.
    recep yalın dilek : bu sezon performansını yukarı çıkarttı. sırtı dönük oynayabilen, yanındaki oyuncuları da oynatabilen birisi. mücadele gücü yüksek bir forvet. tek sıkıntısı bitiricilik konusunda. onu da çözebilirse iyi bir forvet olabilir.

    diğer yedek oyuncularımızda da iyi isimler var. bu jenerasyondan çok katkı alabiliriz.

    bu oyuncuların yanına bursaspor'dan kerem dede, sivasspor'dan emre gökay, eyüpspor'dan efecan mirzaoğlu'nu eklersek çok çok iyi olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın