resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 8024
    galatasaray'da başkan olduğu hiçbir dönemde katkısının olduğu bir şampiyonluk yoktur.

    23 mayıs 2015 tarihli genel kurulda başkan seçildi. 24 mayıs 2015 galatasaray beşiktaş maçını kazandık ve fener ertesi gün puan kaybedince biz şampiyon olduk. daha mazbatasını almadan ne gibi bir başkanlık katkısı verdi acaba?

    4. yıldızın geldiği bu şampiyonlukta hiçbir katkısı yoktur.

    sonraki 2 yılda da çok kötü transferler yapılıp 2015-2016 ve 2016-2017'deki rezilliklerden sonra 2017 yazında hayvan gibi para harcayarak, önceki hatalarıyla birlikte galatasaray'ı ffp'nin kıskacına sokmuş isimdir.

    kurduğu iyi ama kalitesine göre aşırı maliyetli kadronun başında igor tudor gibi yalnızca kondisyonerliği ile meşhur biri vardı.

    ligdeki takımlar galatasaray'ı çözünce de tudor çapsızı ile deplasmanlarda seri yenilgiler, derbilerde rezillikler görmeye başladık.

    en nihayetinde baskılar sonucu tudor'u gönderip yerine boşta olan terim'i de getirmek yerine lucescu'ya gitti, romanya'ya kadar gidip onu da alamadan geldi ve bir diğer başkan adayı mustafa cengiz'in fatih terim vaadi ile apar topar hocanın evine gidip başkanlığı dönemindeki en doğru kararı verdi. aslında vermek zorunda kaldı. zaten kısa süre sonra da seçimde kaybetti.

    fatih terim ve mustafa cengiz yönetiminin uyumu ile de 2017-2018 şampiyonluğu geldi.

    yani bu şampiyonlukta da başkan olmadığı gibi emeği de tartışılır. (bence yok)

    yani 2 şampiyonluk falan almamıştır.

    bunların dışında yapılan fahiş transfer hatalarını, takımı otelde konaklatıp, kulübe fatura etmelerini, kardeşini, yeğenini fm oynar gibi kulüpte görevlendirip, otelde konaklatıp bu masrafları da yine kulübe fatura ettiğini ve daha açıklanmayan birçok ayıbını düşününce galatasaray tarihinin en kötü başkanı olduğunda hemfikiriz sanırım.

    burak elmas kendisinden bu bayrağı almak için çabalıyordu da, allah'tan kendisinden dilimiz yandığı için genel kurul burak elmas'a o zamanı vermedi bile.

    şimdi kendisi galatasaray'ın gayrimenkullerinin hiç edilmesi için yeniden başkan seçtirilecek.

    100'lük malımıza 30 değer biçilecek, birileri de "oo güzel para getirdi büyük başkan" diyecek...

    yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın