resim
Umut Dilan Bozok
Takım:Trabzonspor
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 266
    öncelikle transfer etmemiz durumunda umarım ama umarım yanılırım, bundan çok memnun olurum ve başlığına gelir yanıldım da yazarım. ancak ben umut bozok'un galatasaray seviyesinde bir oyuncu olduğuna inanmıyorum. kendisi ligue 2 de fırtına gibi eserken sonraki sezon ligue 1'de kötü bir performans göstermiş ve burası bana fazla geldi demişti. kasımpaşa'dan sonra galatasaray forması da kendisine muhtemelen fazla gelecek. kasımpaşaspor bir oyuncunun meziyetlerini göstermesi için en ama en uygun yer. aynı zamanda yanıltıcı da bir yer. çünkü bazı hücumcular için kasımpaşa'da oynamak halı saha maçı oynamak gibi. diagne'yi de aldığımızda 34 gol atmıştı işte, kimseyi memnun etmedi performansı.

    umut bozok'tan ben feci şekilde emre akbaba izlenimi alıyorum. onun gibi fransa patentli, onun gibi galatasaraylı ve tıpkı onun gibi yetenekli olmakla birlikte fiziken galatasaray seviyesi yetersiz. kasımpaşa'da rahat maçlar oynuyor, fazla nabız yapmıyor karşı kaşrya kaldığında dinç oluyor ve temiz bir plase yapıyor. bizde oynarsa sürekli stoperlerin kucağında olacak itişecek, kakışacak, didişecek kasımpaşa'da yakaladığına göre çok daha az pozisyona girecke ve girdiği pozisyonda nabzı çok çok daha yüksek olacak. haliyle aynı temiz vuruşu yapabilir mi muamma ki bir de baskı faktörü olacak.

    umut bonservissiz olsa gelsin deneyelim isterdim şahsen ama bence 3-4 milyon euro verip alacağımız bir oyuncu değil. güven yalçın serbest kalıyor mesela, ben şahsen bedava güven yalçın ile 4 milyona umut bozok arasındaki seçimimi güven yalçın'dan yana yaparım. umut'un twitterda falan bu kadar parlatılması da zaten bana hiç masum gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın