• 30357
    2021-22 sezonunu 13. sırada bitirerek dosta korku, düşmana güven veren takım. yapılacak her türlü goygoyu sonuna kadar hakettik, 2021 yazında sadece fatih terim vaadiyle gelen bir başkan, şımarıkça harcanan galatasaray’ın paraları, üretemeyen bir takım, kırılgan bir takım, ego savaşları, kısır futbol, basit hatalar, önceki sezonlardan ders almayan bir hoca, guardiola’nın yardımcısı sıfatıyla koca galatasaray’a hoca olan bir isim ve 13.lük. bağıra bağıra geldi bu durum, forma oynamıyor işte, fakir edebiyatı, galatasaray öyle büyük şöyle büyük, bu formayı isteyenler giyeceklerle 2022 yılı geçmiyor, euro olmuş 18, oyuncuları daha fazla istiyor diye suçlayamazsınız, 100 euro maaş türkiye’de 2000 tl yapacak yakında.

    2020-21 sezonu kimseye ders olmamıştı, eminim ki 2021-22 sezonu herkese ders olacak. dibi gördüğümüzü umuyorum, böyle olsun istiyorum. bu seneyi yaşımız, ömrümüz elverdiğince hatırlayalım ve anlatalım ki daha fazlalarını ve benzerlerini yaşamayalım. 3.ligden çıkan bir delikanlı türk spor tarihinin tartışmasız en başarılı futbol takımını küme düşmekten kurtarsın.

    bu takımın gerekirse kazıklanmaya ihtiyacı var, gerekirse 2 edecek adama 4 vermesi gerekecek ancak bu takımın artık kaliteli orta saha/orta sahalara ihtiyacı var. ortasahasındaki deliği çözmeden 1 tl bile harcamayacak, bu işin şakası yok. bu konuya kafa yoracak ve çözüm üretecek bir yönetim gelmek zorunda ve yönetim bu konu özelinde talepte bulunacak bir hocayı başımıza getirecek.

    fenerbahçe olmaya gidiyoruz, 2014 ağustos son resmî kupaları, en erken kupa alma ihtimalleri mayıs 2023. 8.5 yıllık dev bir süreç.

    bu camiayı türk sporunun başına fatih terim koydu ve bunu da müzeye koyduğu kupalarla yaptı, sportif başarılarla yaptı. bizde buna alıştık ve sportif başarı görmek istiyoruz, somut kupalar istiyorum ben bir taraftar olarak.

    sonunda bitti 2021-22 sezonu, 1 sene 10 sene şeklinde sona erdi. galatasaray yetmezliği gibi bir durum çok şükür kalmadı bu sene, galatasaray oynamadığı günlerde daha çok mutlu etti bizleri.

    hazır 27 mayıs 2022 tarihinde obi-wan’ın dizisi geliyor, star wars hayatımıza giriyor bir kez daha. aklıma star wars denince luke skywalker’ın 4. filmde evinden hışımla çıkıp çift güneşi izlediği sahne geliyor, müziği duyuyorum kulaklarımda. filmin adı a new hope’tu, luke evrenin yeni umuduydu. umarım 2022 yazında doğru hocayı florya’ya getirebiliriz ki adayım okan buruk ve bizim umudumuz olur ve bizi alıştığımız başarılara ulaştırabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın