resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20881
    başakşehir kulübünde camiasız kalınca yurdumun her köşesinde yuhlanan, milli takım dahil hemen hemen gittiği her takımı açık seçik trolleyen, 87 doğumlu olmasına rağmen 4 senedir emekli gibi davranan bir futbolcuyu "galatasaray vefası" adı altında futbolcu olarak galatasaray'a getirmek; o sözünü ettiği 13 milyon euroyu fazlasıyla iade ettiğimizin belgesidir. futbolcu olduğu halde son galatasaray döneminde yalnızca 30 tane alt yapı maçı izlediği ile övünecek bir mentaliteye sahip olduğu için bunların hepsi normal elbette.

    arda'nın gs'ye "kazandırdığının" sonsuz katını gs arda'ya kazandırmıştır. arda'yı arda yapan kulüp olmasını geçtim, 4 senedir futbolcu olmayan birini gelsin 2-3 sene takılsın diye üstüne para vererek almak bugüne kadar yaptıklarının fazlasıyla diyetidir.

    "gerçek galatasaraylı" önce işini insan gibi yapmalı. "galatasaraylı gibi" uyumak istiyorsan başını yastığa koyduğunda hayatını kazandığın işini hakkıyla yaptığın hissiyle uyuyacaksın. yoksa ancak "gibi" uyursun.

    bu ülkenin en büyük kanseridir hamaset. milliyetçiyim, gerçek galatasaraylıyım, gerçek taraftar başkan... nedense bu hamasete en çok sarılanlar en büyük defolara sahip oluyor.

    galatasaray'ın adını kullanmayı bırakarak işinizi yaptığınız günleri görelim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın