resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20872
    transferinden, siyasi söylem ve olaylardan bağımsız olarak sadece sahaya baktığımız zaman, 2020-2021 sezonu için haksızlık edilen futbolcu.

    özellikle aldığı maaş ve yaptığı katkı düşünülürse, muhtemelen sezonun takımımız adına f/p olarak en iyi oyuncusuydu.
    8 mayıs 2021 galatasaray beşiktaş maçı'nı hatırlarsak, maçın tamamen bize dönme sebebi, onyekuru yerine arda'nın girmesiyle oldu. arda girdikten sonra beşiktaş takımı hücum etmeyi bırakıp, 4. golü yememek için oyunu soğutmaya başladı. çünkü arda, skorla beraber oyunu almamızı sağlayacak müdahalelerde bulundu. bu örnekte olduğu gibi bir çok maç sayabilirim. hatta senede 4 milyon tl kazanan arda turan, hakemler az bir şey adil davransa, 2020-2021 sezonunu şampiyon tamamlamamızda pay sahibi oyunculardan biri olacaktı.

    2021-2022 sezonunda sakatlıktan sonraki halini zaten kimse savunmuyordur. ama burada oynadığı bütün maçlarda hatalı goller yemiş, sırf belki birilerine yedek kaleci olur diye alınan pena'nın, teknik kadronun bir türlü hazır hale getiremediği pulgar'ın, tek yaptığı galatasaray kulübüyle dalga geçmek olan domenec ve ekibinin maaşları konuşulmazken, arda'nın ki sürekli gündem olması gerçekten çok garip.

    galatasaray kariyerini 49 gol 77 asistle tamamlayan futbolcu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın