resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20871
    bu adam tam bir yürüyen oksimoron. galatasaray üzerinden dönen bir iddiaya veya hayali tartışmalara sosyal medya hesabı üzerinden "30 tane altyapı maçı izledim, ya siz?" türünden bir yanıt veriyor.

    yahu scout olarak mı sana bir dünya maaş bağladı bu kulüp ve şu kriz ortamında rüya gibi yaşam imkanları sundu? istersen 100 tane altyapı maçı izleyip tribünde amigoluk yap bundan bize ne ya? a takımın maaşlı oyuncusu olarak bize ne anlatıyorsun dayı sen? dış görünüşüne çok meraklıysan sakalını boyatacağına önce göbeğine ve popona odaklanıp galatasaray futbol takımına katkı sağlasaydın. dip boyası gelmiş orta yaşlı gibi dolanıyor ortalıkta. hani cem yılmaz'ın son gösterisinde bir şaka var ya lüks mekanda beline kadar havuzda elde şampanya "abi aslında imkan olacak..." diye konuşmak şeklinde. daha ne imkanı olsun birader? veya geçmişteki birtakım başarıların, katkıların nedeniyle ölene kadar maaş mı bağlayalım biz sana?

    mesela kerem aktürkoğlu (toplam 12 gol 10 asist) şu an çıkıp dese "florya metin oktay tesislerinin son onarımında çimento torbası taşıdım, amelelik yaptım" işte o zaman arda efendinin saçmaladığı şeye belki makul bir örneklem teşkil ederdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın