resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 20861
    kendisine taraftarın ne yaptığını merak ettiğim futbolcumuz. her söyleneni kafasına takıp tripcanlık oynamaya devam ederse kendisinden ileride teknik direktör falan da olmaz diye düşünüyorum. konu eleştirilmekse yani ben başta olmak üzere bu taraftar fatih terim'e bile hiç acımadan eleştiriyi yapıştırıyor. ben bir gün hatırlamıyorum yani fatih terim çıkıp karşımıza aynen kardeşim ben uefa kupasını kazandırmadım zaten falan dediğini. ki efsanelik ve katkı sağlama olarak bakacaksak fatih terim ve arda turan yan yana dahi gelemez. arda kardeşimiz ne istiyor tam olarak? bitik halde olmana ve hiç hak etmemene rağmen bu kulüp sözleşme verdi sana sevgili arda. hem de formunun en zirvesindeyken galatasaray'ın yaptığı teklife komikti demene rağmen yaptı bunu ve bu uğurda teknik direktörüyle başkanının arası açıldı. sen buna karşılık ne yaptın peki? sahada iki depar atınca nefes nefese kalacak form seviyesinde çıktın. kusura bakma ama tabii ki eleştirileceksin. sürekli çok çalıştığına dair sağda solda instagram postları ama sahaya çıkınca eli belinde göbekli arda. taraftara trip at, kamera açılarına suç bul, oyuna 1 gram katkın olmasın. e kardeşim biraz da taraftarın halinden anlayın. arda eleştirilmeyecek de kim eleştirilecek?

    eleştirileri bu kadar kafaya takıp sürekli taraftara zıt gitmesi mental olarak aşırı derecede zayıf olduğunu gösteriyor. kafa olarak zayıfladıkça taraftara anlamsız tripler atıyor anlamsız tripler attıkça haklı olarak eleştiriliyor. kendisini haklı görüyorsa bile bu haklılık trip atarak gösterilmez. somut bir şeyler yapması gerekiyor veya kafa yapısını tamamen değiştirmesi gerekiyor bu havayı dağıtması için. öyle takım elbise giyip alt yapı maçı izlemek falan değil ama. zaten adı çıkmış yaptığı normal hareketler bile şov olarak görülüyor artık.

    geçmişte ülkenin durumuyla ilgili yaptığı yorumlar vesaire tamamen konumuz dışı. ben sadece bizdeki son dönemini göz önüne alıyorum bu şekilde düşünürken. zaten eğer geçmişteki açıklamalarına, siyasi olarak verdiği desteklere falan girersek hiç işin içinden çıkamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın