resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 7835
    geçmişten ders almayanın geleceği olamaz

    başkan olma potansiyelinin yüksekliğinden dolayı utanç duyduğum, bu kulüp ne ara bu hallere düştü inanamadığım zat. başkan oldugu zaman anlayacağım ki galatasaray değerleri dediğimiz konu bir iluzyondan ibaretmiş.
    başkan oldugunda hükümetin galatasaray'da konmak istedigi tüm degerleri peskes cekecek ve cebini dolduracak, 1 yıl sonra da çekip gidecektir. galatasaray ciddi sekilde bitecektir elinde hiç bir şey kalmamış halde. bunu hala anlamamis, fatih terim gelsin de gerisi önemli değil diyen tayfa, terim acaba galatasaray'in kasasında 2 kurus kalmamışken, maaş alamıyorken ne yapacak?
    aslında yeniliklere kapalı, korkak, muhafazakar, tek adamcı, terim büyüktür galatasaray diyen taraftara müstehak bir başkan adayıdır dursun bey efendi. eğer gün ola geri gelip de başkan olursa işte o zaman bu kulup başına gelen her şeyi hakediyor, demektir.
    geçmişten ders almayanın geleceği olamaz.
    2 yıl icinde kulubun kasasını kurutup galatasaray'ı bir katarlı'ya sattırirsa ya da akp' li bir milletvekili oğluna oyuncak ederse bu takimi, bakalim bugun alkislayanlar neler diyecek.
    biraz akıl fikir, biraz mantık, biraz hafıza, biraz vefa be kardesim. ınsani değerleriniz, içi boş, özgüvensiz egonuzdan yüksek olsun bir zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın