resim
Luís Filipe Hipólito Reis Pedrosa Campos
Görev:Stratejik Danışman
Takım:Paris SG
Yaş:59
Uyruk:Portekiz
  • 213
    yıllarca ağzımızın suyu akarak izleyip keşke bizde olsa diye hayal ettiğimiz adam geldi ve dün itibariyle gitti. campos değil miydi dünyanın en iyi transfer sihirbazı. bize gelince bir anda komisyoncu denmeye başlandı adama. şimdi gitti yine güzellemeler başlar. medya zaten bizde olduğu için yok gibi davrandı. izin vermemiştir patronları. biz de kendi derdimizden campos'a ne sevindik ne ümit bağladık. eğer fb'ye gelmiş olsaydı her hafta farklı bir yerde röportaj verdirirlerdi. biz saha dışındaki her alanda çok güçsüz bir camiayız. taraftar en büyük gücümüzdü ama sosyal medyada paralı trollü olanlar istediği şekilde manipüle ediyor taraftarı artık. neyse...

    adam iç karartıcı açıklamalar yapıp gitmiş. hakkında 2 entry girilmiş. ne gittiğine sevinen var ne üzülen. bu taraftar çok fena yıpranmış. sözlükte bile kavgası olmadıysa hem ülke şartları hem kulübün içinde bulunduğu şartlar bizi tam anlamıyla bitirmiş. başka bir açıklaması yok.

    burak elmas doğru söylememe konusunda mimli olduğu için campos'un ne için geldiğinden emin olamamıştım. ancak adam belli ki uzun vadeli geliyormuş. son olaylardan sonra vazgeçmiş. yapacak bir şey yok. yine bir iki menajerin portföyünden şansımıza iyi futbolcu çıksın diye dua edeceğiz.

    bu camia ülkedeki diğer camialardan daha iyi olsa da dünya standartlarının bir kaç on yıl gerisinde kalmış ve geriye gitmeye devam ediyor. güzel günlere çok uzağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın