2021-22 EuroCup Final Maçı
21:30
80 - 67
  • 6
    maça 1 saatten çok az bir zaman kaldı; temsilcimiz frutti extra bursaspor çok önemli bir maça çıkacak. kazanırlarsa şahane olacak tabii ki, ama herşeyin yanında buraya kadar gelmeleri de büyük başarı, şahsen ben final göreceklerini hiç düşünmedim.

    yugoslav koç dusan alimpijevic takımı buralara getirerek çok önemli iş yaptı, kendisi umarım bir süre daha kalır ama çok daha iyi yerlere gelecektir.

    virtus bolognada değinelim; avrupa basketbolunun önemli ekollerinden olan bu takım, basketbolseverlerin bildiği üzere 2000'li yıllardaki göstermiş olduğu başarıları ile tanınmakta, kendileri zaten italya'nın da bence en önemli takımı.

    geçen yıl yine bu turnuvada eğer yanılmıyorsam (o dönemde yazmıştık ) unics kazan'a elenmişlerdi, takım arkadaşları birazcık miloş'a * yardımcı olsalardı muhtemelen eurocup'ı kazanacaklardı da...

    neyse: rusların diskalifiye edilmesi sonrası cska'dan daniel hackett ve tornike shengelia'yı alan bologna zaten bir eurolig takımı seviyesine büründü de diyebiliriz; çok sevdiğim, bence avrupa'nın en iyisi sırp milos teodosiç bunun yanı sıra ben her ne kadar beğenmesem de italyan marco belinelli öne çıkan yıldızlar diyebiliriz...

    bologna'nın ne kadar ağır favori olduğunu yazmaya zaten gerek yok, umarım temsilcimiz elinden gelen en iyi oyunu sergileyerek eurocup'ı ülkemize getirir.

    gönülden başarılar...
App Store'dan indirin Google Play'den alın