• 15
    warriors-grizzlies serisinde 2. maçta dillon brooks'un garry payton 2'ye yaptığı korkunç kasti faul sonrası payton'ın sezonu kapatması (kariyeri açısından da çok büyük bir darbe yemesi) ve brooks'un 3. maçtan aldığı men cezası sonrası ortamın epey gerildiği seriyi içeren playoff. inan özdemir'in tabiri ile tam bir türkiye futbol ligi derbi maçı kıvamına gelmiş bir seri haline geldi. özellikle steve kerr çok ağır konuştu brooks için. san francisco'daki 3. maçta beklendiği gibi warriors silindir gibi geçti grizzlies'in üstünden. beklentim seriyi warriors'ın 4-2 kazanması yönünde.

    dallas doncic'in önderliğinde chris paul'u aşırı etkisiz bıraktıkları 4. maç sonunda seriyi 2-2'ye getirmeyi başardı. devin booker henüz ritim bulabilmiş değil ve özellikle dallas tarafında maxi kleber dış şut sokmaya başladığında deandre ayton savunmada handikap olmaya başlıyor. dallas dış şut sokabilmeyi başardığı ölçüde süpriz yapabilir. yine de 4-3 suns üstünlüğü bekliyorum.

    miami-philly serisinde kilit nokta joel embiid'in sağlıklı bir şekilde sahada ne kadar kalabileceği. beyin sarsıntısı protokolü sebebiyle kaçırdığı ilk 2 maçta philly hiç ümit vermemişti. kendi sahalarındaki 2 maçı almayı başardılar embiid tam sağlıklı olmasa da; jimmy buttler'ın skor olarak çok öne çıkması da işe yaramadı miami tarafında. yine de miami'nin 4-2 turu geçeceğini düşünüyorum bu seride.

    boston-milwakuee en muhteşem seri gibi duruyor yarı finallerdeki. çok ciddi savunma görüyoruz 2 taraftan da. bucks saha avantajını almış durumda. bu seriyle ilgili herhangi bir tahminim yok; 7. maça gider diye düşünüyorum sadece. khris middleton yokken bucks'ın bu kadar iyi direnmesi takdire şayan. giannis antetokounmpo mental olarak çok üstüne koymuş geçen yılki yüzükten sonra. öteki tarafta jayson tatum & jaylen brown ikilisinden biri bile aksasa boston tökezliyor gibi. nitekim 3. maçta tatum kötü olunca brown'ın çabaları yetmedi celticse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın