• 500
    aslında konu başlığının ifade ettiği gibi yalan değil. 1959 öncesi şampiyonlukları kimse reddedemez. tarihte yer alıyor zaten.
    asıl yalan 1959 öncesi belli statülerde elde edilmiş şampiyonlukların kabul ettirileceğine insanları inandırmaya çalışmaktır.
    bu şampiyonlukların kabul olması tek bir kulübün ben istiyorum olsun şeklinde beyanı ve başvurularıyla olacak bir şey değildir.
    o dönemde hangi takımların şampiyonlukları varsa hepsi oturur imza verir kabul edilir. fakat bir takım dahi onay vermezse bu iş yine olmaz.
    koca koca adamlar bunları bile bile kameralar karşısında yalan söylüyor. ve malum takım taraftarını da yıllardır gelmeyen şampiyonluklarının karşısında algıyı başka yöne çekerek uyutmaya, kandırmaya çalışıyorlar.
    varsın bunları tartışanlar tartışsın. öyle galatasaray ses etmiyor, bilmem x takım ses etmiyor diye kabul olma ihtimali yok bu işin.
    zaman geçtikte azalarak bitecekler. ya da ilk aldıkları şampiyonluktan sonra kendileri rafa kaldıracaklar. ama o şampiyonluk gelene kadar cahil kesime yalan söylemeye devam etmeleri muhtemel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın