• 11
    1 mayista oynanan maclarla heyecani yukseltmeye baslayan playoff serisi.

    2022 celtics bucks serisinde bucks, bir nets olmadigini ve nets'in aslinda fiziksel olarak ne kadar zayif oldugunu gostermis oldu. nets sene icinde yasadigi sorunlar yuzunden ne psikolojik olarak, ne de fiziksel olarak hazirlanamamis. bu halleri de celtics'in oldugundan daha sert bir takim gibi gorunmesine sebep olmus belli ki.
    celtics buradan doner mi? middleton saglikli donmezse bir sanslari var ancak bucks tam bir son sampiyon edasiyla oynuyor. celtics'le cocuklar yeteneklisiniz ancak buralar farkli dercesine oynadilar. benzetmek gerekirse 1995 rockets / magic final serisi ornek olabilir. magic yetenek olarak cok iyiydi ancak tecrube ve oralarda oynamayi bilmek 4-0 getirmisti finali rockets'a.

    bir benzeri gsw- memphis serisi icin de soylenebilir. aralarkndaki fark gsw icin sorun saglikli kalmak ve gsw uzun suredir birlikte oynayamamisti, 4 senedir bu seviye icin yavas yavas kendini hazirlayan bucks gibi olamaz. ancak memphis celtics kadar da tecrubeli degil. eger gsw uclusu saglikli kalir, poole ve gp2 her zamanki katkisini verirse 4-0 bile olmasi sasirtmaz. fakat içlerinden biri sakatlanirsa isler tersine donebilir.

    heat - sixers eslesmesinde heat biraz agir basiyor su an. embiid'in sakatligi ciddi gorunuyor, en az 3 mac kaciracak. butler playoff moduna acti ve sonunda spoelstra duncan robinson'in en iyi haliyle rotasyonda 7. veya 8.oyuncu olmasi gerektigini anladi. onun yerine oyunun her noktasina katki veren struss, caleb ve gabe oynuyor. bir de ustune oladipo uzun suren sakatlik sonrasi form tutmaya basladi ki asil x faktor ondan gelecek ofansif katki. harden 2018'de yaptigini yapsa bile heat karsisinda isi cok zor.

    mavs - suns benim icin en cekismeli gececek eslesme. kimse mavs'e sans tanimasa da ki bunun temel sebebi uzun oyuncu eksikligi, buna ragmen suns'a karsi sanslari oldugunu dusunuyorum. guardlari uzun savunabilen oyunculardan kurulu mavs eger yeterince dogru ve hizli switch yapabilirse ayton ve mcgee'nin verimini dusurebilir. surekli onden savunmaya calisacaklardir. ayrica kleber jazz serisine gore daha fazla sure alip ayton'la eslesebilir. bu ayton'i baya zorlayabilir.

    her ne kadar chris paul'un yetenekleri harika otesi olsa da oyun karakterini sevmedigim icin (hakemlerin kolay duduklerine oynama, avrupada olsa yuzune bakilmayacak faullerle rakibin direncini kirmak) mavs uzerinden yorumluyorum bu eslesmeyi. jazz serisinde x faktor jalen brunson ve kismen kleber olmustu. bunda ise powell ve dinwiddie'nin verecegi katki sonucu belirleyecek bence. powell pick n roll'da ayton'un ustunden klasik doncic paslarini sayiya cevirebilir, savunmada da geri adim atmadan durabilirse, dinwiddie ise ikinci birimi oyunda tutup 5 kisaya donulen anlarda skor katkisi verirse mavs 6'da alir bu seriyi. bunu yapamazlarsa 6'da suns'a gider seri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın