• 166
    30 nisan 2022 galatasaray olağanüstü seçimli genel kurulunun iptaline istinaden, duruma göre 1 duruma göre de bir yönetim kurulu kadar saygısızın kendi çıkarları için kulübü mahkemelere düşürmesinin destekçisi dolayısıyla da sorumlusu olmayan üyelerdir. sapla samani lütfen ayırt edelim.

    kulübe üye olurken, yönetim kuruluna girerken hatta başkan olurken ağam tüzük paşam tüzük diyorsun sonra işine gelmedi mi tüzüğe karşı dava açıp, kulübü mahkeme salonlarında süründürüyorsun.

    tüzük değişikliğini ben de destekliyorum, 3 başkandır bekliyoruz önümüze gelsin de oylayalim diye lakin ben gidip kulübü mahkemeye vermiyorum. değişmesi için fikirlerimi bıkmadan usanmadan üyelerle paylaşıyorum. yüzlerce üye de böyle yapıyor.

    belki de şartlar oluşmayacak 3 başkan daha tadilat şansımız olmayacak, yine de bu kulübü toplamda kaç saygisiz mahkemeye verecek göreceğiz.

    bak burak başkan tüzüğe saygı duydu, ibrasizligin sonuçlarına saygı duydu ve gereğini yaptı. sonra kendi selameti için ibrasizliginin kalkmasi için mahkeme açtı, yarım tane üye ses etti mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın