resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 2187
    kulübün içinde bulunduğu şartlarda kendisi hariç bir teknik direktörle anlaşmak hele ki yabancı bir teknik direktörle anlaşmak ihanet ile eş değerdir.

    asla yabancı teknik direktöre karşı değilim ama bu zaman o zaman değil. finansal olarak dağ gibi sorunlar var önümüzde. hali hazırdaki "yabancı" teknik direktörünün tazminat sorunu nedir, ne olacak onu bile bilmiyoruz. yeni gelecek teknik direktör de çok büyük ihtimal sağlam bir sözleşme ve transfer bütçesi isteyecek. bu kadar borç varken ve okan buruk gibi hem başarılı, hem galatasaraylı, hem de galatasaray'a hoca olmak için bu kadar istekli olması varken yabancı teknik direktör getirmek saçmalıktır. tıpkı terim sonrası torrent'in gelmesi gibi.

    önümüzdeki sene rakipler çok güçlü olacak. her türlü bizden önde olacaklar. zaten mevcut siyasal iklimde her şey kulübe karşı iken bari saha içinde güçlü olalım. bu da şu anki şartlarda sadece okan buruk ile mümkün görünüyor. hemen sözleşme yapılmalı ve sabırla takımı düzlüğe çıkarması desteklenmelidir. aklın yolu birdir. maceraya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın