• 111
    futbolcunun ve hocanın yerlisi yabancısı olmaz. plan dahilinde uygunu olur, uymayanı olur. plan da her zaman tutmaz ama kadroların en azından belli bir plan dahilinde yapıldığı belli olur. her zaman başarı gelmese de doğru olan budur.

    misalen kendisini hiç sevmesem de dözbek yönetimi zamanında tudor'la girilen sezon böyleydi. çok bariz bir planlama vardı. belki tudor'la olmadı ama o kadro iki sezon şampiyonluk getirdi (ffp belasına batmamız işin başka bir yönü, onun hakkında sürekli konuştuk zaten). çok para dökmekle olacak bir şey değil bu sadece. o kadro pahalıydı, evet ama tudor'un kafasındaki plana uygun olarak kurulmuştu.

    misal, 2021-22 sezonunda bize plan diye kaktırılan şeyin hiçbir anlamı yoktu. saçma sapan bir orta saha rotasyonu, verilen paralara değmeyecek tipte 24-25 yaşında adamlar, oynatılmak istenen oyunla zerre ilgisi olmayan rotasyonlar vs. derken sonunda bu noktaya geldik.

    demem o ki eğer yönetimler bir plan dahilinde hareket ederlerse isimlerden ziyade o planın getireceği başarı oluyor. gerçi biz kervan yolda düzülür diye gaza geliyoruz da olması gerekenle olan bir değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın