resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:61
Uyruk:İspanya
  • 2424
    galatasaray'ın kadrosu şampiyonluk için yeterli değil hatta belki ilk 3 için de yetersiz ama 5.'liği, konferans ligine katılım ihtimalini bile kovalayamayacak kadar mı kötü ya da 5. adana demirspor'un veya 6. aytemiz alanyaspor'un kadroları mı çok iyi de onlara yetişemiyoruz?

    domenec torrent, sürekli olarak kaliteye değil de farklı oyuncu tiplerine ihtiyacı olduğunu söyleyerek zaten bu kadronun aslında kafasındaki oyuna uygun olmadığını dile getirmiş oluyor. zaten sıkıntı da kadronun benzer bir oyun oynatmayı çalışan fatih hocaya uygun olmadığı görülmüşken ve torrent'e uymayacağı da gün gibi ortadayken fatih hoca sonrası bu kadroya daha uygun bir futbol oynatacak teknik direktör getirmeyip torrent'i getirmek.

    izlenilebilir bir iç saha oyunu oynatıyor ama deplasman performansı çok kötü ve lig şampiyonluğunun da anadolu deplasmanlarından geçtiğini düşünürsek 2022-2023 sezonuna kendisiyle değil de deplasmanlardan bir şekilde 3 puan çıkartabilen winner özellikli bir teknik direktör ile başlamak daha doğru olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın