• 94
    barış özbek, mustafa sarp, ayhan akman'ın yapamadığı oyunu tıpkı onlar gibi yapamayan orta saha.

    birer birer kendilerine biçilebilecek rolde ve yetenek dahilinde gayet yeterli olabilirler ancak bu üçlüyü bir araya getirip, pas/poziyon oynatıp sürekli skor yapmalarını ve takımı yönetmelerini beklemek hayalcilik ne yazık ki.

    berkan çok iyi bir dinamo ve ball winning orta saha. ama b2b orta saha değil. transition oynayacağın bir kurguda rakibi amansızca bozacak ortalama ayağıyla bir şekilde alıp yanındakine verecek ve kilit pasa çok karışmayacak bir isim. ama regista beklediğin taylan tek başına sezonu ne kadar götürebilecek bir regista? gezgin oyun kurucu diye oynattığın cicaldau ne kadar bu tabirle oyun kurabilir? yoksa onu ofansif orta saha ya da second striker gibi altı pas civarına mı sokmak gerek romanya milli takımında olduğu gibi.

    biz sevgili yazar dostum halla'nın dediği gibi fatih hoca ile birlikte başlayan çizgide balığa ağaca çıkmayı öğretmeye çalıştık. son 2-3 sezonda böyle geçti zaten, ömer bayram, emre kılınç, taylan vs hep ekstra adam yaratmaya çalıştık. eldeki malzemeye yapılan ek transferleri oyuncu karakterine uygun oyunla ya da ana planla oynatmayı değil, arzu ettiğimiz, hayal ettiğimiz oyuna adapte etmeye çalışarak yıpratmayı tercih ettik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın