• 43
    bu başlıkta en çok girdisi olan yazarlardan biriydimdir muhtemelen ancak hakemlerin aleyhimize çok fazla hata yapmasının bu galatasaray futbol takımının çok kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

    galatasaray taraftarı peki ne yapmalıydı? galatasaray'ın hakkını savunacak, başarılı olacak bir yönetim istedi taraftar ve mevcut yönetim ile genel kurul taraftar baskısıyla beraber seçim kararı aldı. umarım takımımızın hakkını savunacak bir yönetime sahip oluruz. hakem hataları konusunda taraftarın yapabileceği bir bu var, bir de sosyal medyadan yazmak, hadi bir tribünde bağırmak. taraftar bunların hepsini yaptı zaten. hakem hataları konusunda taraftardan başka ne bekleniyor, anlamadım.

    taraftar sonra ikinci probleme yöneldi. takımın kalitesizliğine. yedek kalecisi olmayan, bekleri sıkıntılı, orta sahası üretemeyen ve savunamayan, bir kanadı kırık ve gol atamayan forvetleri olan bir takım kurulmuş. yalansa yalan deyin arkadaşlar. en fazla 20 metreden, kullandığı ayağına şandel gelen topu indiremeyen 6.5 milyon euroluk orta sahayı, topa bomba muamelesi yapan ve tek övüldüğü nokta koşmak olan 4 milyon euroluk orta sahayı beğenmeyip bir daha 6, 7 milyon euro daha verip orta saha almak istemeyi eleştirmek ayıp mı? ille de sen diye alınan ama sahada görünmeyen 3.5 milyon euroluk kanat oyuncusunu, yedek kulübesini ısıtan 2 milyon euroluk kanat oyuncusunu beğenmeyip yine 6, 7 milyon euro daha verip kanat oyuncusu almak istemeyi eleştirmek ayıp mı? takım ligde 10 maçta 1 galibiyet alınca eleştirmek suç mu? hakem hatasıyla 5 maçta puan kaybet, 5 maçı kazan ya. hepsi de mi hakem hatasıydı? pardon 5 hakkımızla kaybettik, kazancaklarımızı da hakem engelledi de mi?

    kabul edelim beyler. bu sezon bu takımda kim çalıştıysa batırdı. yönetimden teknik ekibine, futbolcusundan bilmem nesine batırdı. birkaç istisna hariç işte. onları da saymaya gerek yok, herkes biliyor. geri kalan herkes başarısız oldu. geçmiş olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın