resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2377
    adamın olmayacağı, kendisini daha ilk günden idarelik olarak gördüğü o kadar açık ki, bizim taraftar kendisini nasıl yüceltiyor anlamıyorum hala. yani aslında anlıyorum hangi nefretle yaptıklarını da, el insaf yani.

    mesela tudor sonrası fatih terim geldiğinde de bu devre arası gibi bi atmosfer vardı. tamam, puan, oyun anlamında o kadar kötü değildi belki ama moraller düşüktü, takımda ve taraftarda özgüven eksikliği vardı, başakşehir’den 5 yiyen, beşiktaş’a tarihin en ezilmiş futbolunu oynayan, kadro derinliği olmayan, şampiyonluğa inanmayan, yeni transfer yapacak parası olmayan, deplasman fobisi olan bir takım vardı yine.

    fatih terim geldi, bakın bunu fatih hoca yaptı diye falan söylemiyorum, takımın eksiğine ve maddi duruma baktı, sol bekte latovlevici vardı, orayı nagatomo’yu kiralayarak onardı, sonra da gereğini yaptı.

    yahu arkadaşım, bu takımın devre arasına girerken eksiği belli değil miydi? bu fatih terim’den ya da torrent’ten bağımsız bir gerçek değil mi abicim? bu takımın net kere net eksiği yaratıcı orta saha oyuncusu değil miydi?

    e noldu? hadi pena ve gomis transferlerini anlıyorum. muslera, diagne, mohamed uzun süre olmayacak diye yaptın. yine anlamam aslında uzun soluklu bi projede zira bahsettiğimiz süreç 3-5 hafta ama hadi diyelim acil galibiyete ihtiyaç var falan. e sen gittin pulgar’ı getirdin hocam, bu adam bildiğin taylan’ın ve berkan’ın alternatifi. hani sen yeni bi takıma geliyorsun, bi heyecanın varsa, kendine ve projeye inanıyorsan, bi bakarsın bu takımın eksiği şu diye onu istersin di mi? eee?

    bak tamam, şeyi de anlarım, işte ışıtan burak elmas ikilisinin bok yemesi bu. ama be kardeşim, sen daha buna itiraz edemiyosan zaten yapamazsın ki burda. gelir gelmez ilk eksik olan mevkiye bi istekte bulunmuyorsun, senin eline aynı bölgede oynayan 2 adamın olduğu yere transfer yapıp veriyorlar, buna okey veriyorsun ve üstüne de bu gelen adamı hiç ama hiç oynatmıyorsun.

    şimdi niyeti gerçekten bi şeyleri değiştirmek olan, uzun soluklu bi inancı olan adam bunu yapar mı? ne olacaktı burak elmas yönetimi devam etseydi, yazın da transferleri yine ışıtan mı yapacaktı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın