• 318
    maç ilk olarak torrent hocaya yazar net şekilde. ikinci olarak da fatih terim'e yazar. bu takımın kadro planlamasının bu kadar berbat olmasının sebebi kendisidir. ne zaman kendi karışsa transferlere durum bu oluyor. madde madde maçı hakkında gözlemleri anlatmak gerekirse;
    1- fenerbahçe iyi oyun oynamadan maç kazandı. yumuşak karnımız olan yerleri iyi tespit edip hatalarımızla golü buldular.
    2- mustafa'nın eksikliğini net şekilde hissettik.
    3- biz cicaldau'dan iyi form beklemek için ortasahaya oyuncu ararken kendisi yüzünden berkan-taylan kötü form sergiliyor. çünkü ikisi ortasaha yükünü kaldıramıyorlar. en basit şekilde gedson olsa çok farklı bir maç izlerdik. gedson yerine lemina örneği de verilebilir.
    4- torrent maç öncesine iyi hazırlanan bir hoca ama oyun oynanırken müdahale konusunda çok zayıf. değişiklikleri çok geç yaptı. cicaldau işe ikinci yarıya başlamamalıydı.
    5- cicaldau yerine pulgar'ı 8 numarada denemeliyiz artık. gerçi bu saatten sonra anlamı olur mu bilmiyorum ama cicaldau'dan daha iyi oynayacağı kesin. en azından toptan kaçmaz.
    6- iki arda'nın aynı anda oyuna girmesi bizim için utançtı. gençleşme projesi ilan eden biziz ama bizden başka herkes genç oynatıyor. bu rezillik terim'e yazar. taylan'da ısrarcı olmak yerine bartuğ oynasaydı en azından elimizden kaçmazdı.
    son olarak; torrent hocaya güveniyorum ve hala destekliyorum. bu maç özelinde eminim kendi hatalarını görecektir ama ona göre aksiyon alacaktır diye umut ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın