• 314
    sayılmayan golümüzdeki el pozisyonunun çok daha el'i 4 aralık 2021 galatasaray altay maçı'nda lehimize penaltı olarak çalınmamıştı.

    neyse hakem mevzularında yönetim napıyor ki biz buradan konuşsak neye yarar. tüm sezonumuzun içine ettiler zaten.

    çok net domenec torrent'in bitti maç olmuştur. maç boyunca takımdan çok memnun olsa gerek hiç ama hiçbir şeyi değiştirmedi maçta. hep aynı oynadık. yeni bir şey deneyeyim yok. oyuncu değişikliğinde de hem geç kaldı hem de arda nedir yahu!? halil ibrahim dervişoğlu bencil falan ama epey hareketlendirdi bizi. daha erken girmeliydi oyuna.

    fenerbahçe'ye maçı kazandıran hareket kerem'in o tarafa bright osayi samuel'i koymaları oldu. biz ne yaptık buna karşı? hiç. kerem maçta kanat bile değiştirmedi. sağda babel solda kerem kilitlendi ve biz hiçbir şeyi yapabilmeyi geçtim yapmayı denemedik bile. maç başladı neysek maç sonu oyduk.

    yine de kötümüydük çok hayır. biraz becerikli olsak son paslarda ve şutlarda puan ve puanlar alabilirdik. ama çok amatörüz. 1 saniyede ulaşması gereken pasları bile mıymıy mıy 3-4 saniyede ulaştırıyoruz takım arkadaşımıza. tamam önün boş rakip alamaz topu anladık ama sen o topu 1 saniyede ulaştırmak varken 5 saniyede ulaştırınca rakip pozisyon alıyor sen de anca top dolaştırıyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın