• 17
    bekledigimden sıkıcı gecti acikcasi. sainz eger sacma bir hatayla yaris disi kalmasa ondan cok beklentim vardi. hos kalkista yaptigi hata yaris disi birakan hatadan daha kötüydü. resmen stallladi arabayi.

    alonso'nun taktigi de cok zorlamaydi. bir sekilde sure olarak tutunuyordu, geriye dusmedigi muddetce puan barajindaydi. son turlari kovalayabilirdi. pit stopta da 1 saniye civari kaybetti, eger onu kaybetmese stroll'un onunde cikma sansi vardi. alonso'nun uzerinde bir lanet falan var herhalde, tek gozu kor yasli bir cingenenin kopegine kis falan mi dedi ne yapti, bu kadar da olmaz artik.

    redbull yaris hizi butun verilerde ferrari'e denkti guya ama max bariz sekilde yarim saniyeye yakin yavas kaldi cogu zaman.

    merc'ler hizli gorundu ancak redbull yavas oldugu icin biraz da oyle gorunduler. mclaren de hemen hemen ayni yaris temposundaydi sanki. hatta norris kalkista gecilmese uzun sure gecilmezdi drs'e ragmen.

    albon'un son 6-7 tur kalasiya degil de, tam olarak stroll gecildigi anda, son turda girmesi sacmaydi. muhtemelen bir safety car mucizesi olursa gir cik 8.olabilir diye dusunduler. ancak stroll gecilirken girseler zaten 9.olacak kadar sure farki vardi. gereksiz bir kumardi. kazandirdigi da pek bir sey yoktu.

    su ana kadarki senenin en zevksiz yarisi oldu. avrupada guncellemelerle beraber her sey bir anda degisebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın