• 115
    kendisi 10 numara insandır hiç leke falan atmaya kalkmayın. şimdi anlatacaklarımı buraya yazmayacaktım ama yapılan yanlış algıya dayanamadım. belki kendisi de hatırlar belki de kızacak bana şimdiden özür dilerim.

    bu sene fenerbahçe derbisinden önce aynı mekandaydık. yanına gittik fotoğraf çektirmek için biraz sohbet ettik daha sonra da rahatsız etmeyelim daha fazla diye teşekkür edip yerimize geçtik. aradan biraz geçti tansel abi yanımıza geldi, kusura bakmayın gençler size vakit ayıramadım bizim masa kalabalık diyip yanımıza geldi hal hatır sordu sohbet etti bizimle. bunu yapmak zorunda değildi bizi çok mutlu etti eşlerimizin yanında da onore etti bu davranışıyla sağolsun. daha sonra biz bi üçlü çektir tayfaya çektik tevazuyla tribünden abilerim varken olmaz gençler yapmayayım dedi. bu kadar da galatasaray terbiyesini almış birisi kendisi.

    gelelim geçen seneki yönetimin terimi kovması ile ilgili twit konusuna. onun doğruluğunu zaten abdurrahim albayrak kendini aklamak için terim’i kovmamasını ben sağladım cengiz’in dedi bu bir. ikincisi o twit atılmasa, taraftar infial yaratmasa terim gönderilmiş o şampiyonluk da son maça getirilememişti bile. yani taş atmaya çalıştığınız yerdeki hareket de zaten galatasaray’ın menfaatine oldu gün sonunda. burak elmas konusunda da hepimiz gibi o da yanıldı açık yüreklilikle de bunu söyledi. burak elmas’ın verdiği vaatler hayır denecek vaatler değildi ama hiçbirini tutamadı bu da tansel taşanlar’ın suçu değil en azından aklı selim düşünen bunu görür öyle eleştirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın