resim
Domènec Torrent Font
Görev:Teknik Direktör
Takım:San Luis
Yaş:62
Uyruk:İspanya
  • 2182
    bu zamana kadar kendisini hemen her mecrada savunduğum hocamız. (bkz: 2 nisan 2022 galatasaray fatih karagümrük maçı)'nda ömer bayram'ı sağ bek olarak kadroda görünce kendisine 'şimdi sen de herkes gibisin' diye seslenmek istedim. bakın 10 kişi çıksa daha mantıklı olurdu. ilk 45 dakikada da en çok ömer'e dikkat ettim. tüm isabetli paslarında geriye nelsson ve muslera'ya döndü. dikine oynayacak sağ ayağı yok, zekası da olmadığı için de sol ayağıyla bu işi yapamıyor. hatta geriye döndüğü paslardan 44.50'de herkesin ortasına attı ve muslera erken çıkmasa kaleden emre mor cezayı kesecekti. şimdi bunları torrent de izliyor ve ne düşünüyor diye çok merak ediyorum. ama hakkını yemeyelim çok cesur hoca. nedeni ise ömer gibi biriyle sağ bek başlamak rus ruleti oynamaktan farksız. alt yapıdan orjinal sağ bek koysa cesur bir karar olmazdı emin olun.

    şu maçı kazansa da ömer tercihi ile nereye varmak istediğini anlamıyorum ve sırf bu yüzden kendisine artık şüpheyle yaklaşıyorum.

    edit: ömer konusunda kendisine hala kırgın olsam da şüpheyle yaklaşıyorum diyerek biraz ön yargılı yaklaşmış olduğumu farkettim. kadroda ve sağ bekte ömer'i görünce gözüm döndü doğal olarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın