resim
Luís Filipe Hipólito Reis Pedrosa Campos
Görev:Stratejik Danışman
Takım:Paris SG
Yaş:59
Uyruk:Portekiz
  • 205
    burak elmas yönetiminin neden kötü ötesi kötü olduğunu kanıtlayan kişi.

    kendisinin gedson yerine pulgar'ı aldırdığı iddiaları yeni değil. bir aylık falan haber. peki ondan önce ne deniyordu? ''torrent hazır diye pulgar'ı istedi.''. peki campos'a ihale kalması nasıl oldu? torrent'in pulgar'a forma göstermeyip ''istemedim kardeşim pulgar falan'' demeçleriyle.

    yani ortada bir transfer var. galatasaray yönetimi önce torrent istedi dedi, torrent tarafından aleni yalanlandı, sonra campos istedi dediler. yani ''aman bana çamur sıçramasın'' diye öne attıkları iki kişi var, ikisini de getiren kendileri. birini guardiola'nın bile hayran olduğu adam diye getirdiler. diğerini de ''türk futbolunda ve transferde devrim yapacak bir büyük adam'' diye. böyle büyük işler, devrimler yapmak için cesaretle getirdiklerini iddia ettikleri adamların ikisini de peş peşe taraftarın önüne attılar daha mevsim değişmeden.

    şimdi bu ortamda başarı şansı var mı? yönetim zaafiyetinin boyutlarının korkunçluğu, lider eksikliğinin vardığı nokta gizlenebilir mi? elmas yönetiminin genel tavrı bu olayda özetleniyor aslında. ve bu stille galatasaray'ı falan yönetemez kimse. o yüzden tarihi ibrasızlık oyuyla gidersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın