• 461
    adaylığını ilan etmiş kişi ve büyük ihtimalle sıradaki galatasaray başkanı. sonunda zurnanın zırt dediği yere geldik. galatasaray yine liseci dazlakların eline düştü.

    ya ilmek ilmek işlediler ya da cidden çok şanslı adamlar. önce lisecilerle ters düştüğü için ve güçlenirse tüzüğü değiştireceği korkusuyla mustafa cengiz'i ibra etmediler. ardından fatih terim'i kullanarak taraftarın mustafa cengiz yönetimine düşman olmasını sağladılar. ardından ne kadar yetersiz biri olduğunu bildikleri burak elmas'ın gelmesi de işlerine geldi aslında. zira bu sayede burak elmas "fatih terim'i kovan adam" olarak kötü karakter kıyafetini giymiş oldu. eşref bey seçilmiş olsaydı fatih terim'le çalışmayacağı için bilakis kendisi taraftar tarafından kötü adam ilan edilecekti. en sonunda burak elmas da indi ve geriye "kurtarıcımız" liseciler kaldı.

    plan dahilindeyse de şanssa da ayakta alkışlıyorum kendilerini. "dözbek'ten iyidir." demiyorum. zira arada hiçbir fark yok. ikisinin de futbolla en ufak bir bağı olduğunu sanmıyorum. hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın