resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 3231
    başkanlığı süresinde üç çok ciddi hata yapmış olan devrik başkan. mali olarak ve transfer olarak çok ciddi hatalar yaptıklarını düşünmüyorum.

    ilki, vadettiği sıcak para girişi ve stadyum-sponsorluk anlaşmasının içinin boş çıkması. allah razı olsun erden timur'dan, o olmasa şu an stadyum isim sponsorumuz olmayacaktı herhalde.

    ikincisi, 21 kasım 2021 galatasaray fenerbahçe maçı sonrasında yaptığı tff görüşmesinde başkanın taraf değiştirmesi. ben yaptığını açıklamak için daha iyi bir tarif bulamıyorum. resmen nihat özdemir'in ve servet yardımcı'nın önünde diz çöktü o odada. bu iki galatasaray düşmanının emri ile hocaya operasyon düzenledi. operasyonu engellemeye çalışan iki yöneticisi köksal ünlü ve rezan epözdemir'i ise kenara aldı. köksal ünlü burak elmas'ın listesine giren ilk isimdi ve listesinde genel kurula en çok güven veren isimdi. ibrasızlık kararı çıkmasında fatih terim'in gönderilmesinden daha etkili olan köksal beyin gönderilmesi oldu.

    üçüncüsü, ışıtan gün...

    kendisini seçim sırasında destekledim, kendisini ve metin öztürk'ü. desteklememdeki en önemli neden mevcut tff yönetimini ele geçirmiş doğu karadenizli yapı ile mücadele edebilecek gibi görünmesidir. ancak gördüm ki bu yapı ile mücadele edebilecek bir taraftar yapımız yok. bu yapı 6 maç sağa sola yatırdı bizi, taraftarımız bu yapının amaçları doğrultusunda fatih terim'i yemek için sıraya girdi. yalnızca sıraya da girmedi düşene bir tekme de vurabilmek için birbirlerini ezdiler. bu taraftar profili ile burak elmas yerine kim gelirse gelsin ne bir planlama ortaya koyabilir ne de bu yapı ile mücadele edebilir. inşallah 2023'te açlık ile sınanan halkımız bir aydınlanma yaşar da bu yapı ülkeyi terk etmek zorunda kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın