• 1755
    son günlerdeki agresif, hırlayan - gürleyen ve " bir dokun bin ah işit " modundan bir an önce kurtulması gereken sözlük...

    artık yazarlar hiç durmadan, bir kıvılcımda birbirlerine patlıyorlar. bunlardan kimileri haklı, kimileri haksız. kimi yazarlar stres atıp, ilgi çekmek için çeşitli girişimlerde bulunuyorlar. yanlış hareketler tabii... (gbkz: keşke olmasa lakin ne gelir elden?.. )

    en ufak bir " boşluk " bulunduğunda ota boka sallamalar, kendini bir bok sanıp, " küçük dağları ben yarattım lan yarram, benden iyi bilemezsiniz siiizz " şeklinde serzenişlerde bulunmalar, böbürlenmeler gırla gidiyor. (gbkz: keşke olmasa lakin ne gelir elden?.. )

    kendi fikrine uygun düşmeyen yazara hakaret etmeler, benim dediğim doğrudur, " yaalaaan başkası yaalaan " gibisinden düşünceler aldı başına gidiyor. ucuz ucuz laf dolambaçları cirit atıyor. (gbkz: keşke olmasa lakin ne gelir elden?.. )

    bir başka konu da sözlükteki bazı yazarların psikopatlık derecesinde kin gütmeleri. bir fikirleri uyuşmayagörsün, yazar bir başka entry girdiği anda ofsayt basmalar, hatta ve hatta " aslan ara " dan önceki entrylerini bulup, onlara ofsaytlamalar çok ama çok yanlış. (gbkz: keşke olmasa lakin ne gelir elden?.. )

    birisi ya da birileri takmış yine bana. girdiğim her entrye basıyor/lar ofsaytı. bas anasını satayım bas. rahatlarsın belki. egonu tatmin edersin. zevk alırsın. belki... (gbkz: keşke olmasa lakin ne gelir elden?... )

    kıssadan hisse; bir an önce etrafındaki düşüncelere saygı gösterip, son kararı yönetime bırakmayı öğrenmesi gereken sözlüktür.

    peşin not: 5 dakikaya kalmaz, karmam anakonda'dan dinamo'ya düşecektir. based on a true story...

    edit: demiştim değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın