• 293
    tam olarak sıfır beklentimin olduğu, canlı takip etmediğim, sonradan izlediğim maç. maça dair bir yorum, taktiksel analiz vs gibi anlamsız, geçerliliği olmayan şeyler söylemeyeceğim. ligi zaten daha ilk yarıda kapatmıştık. belirtmeden edemeyeceğim; berbat ilk yarı performanslarımız bizi şampiyonluktan ediyor son 3 yılda (her ne kadar doğru olsa da "geçen sene gol farkı kaçırdık" yorumu benim için gerçekleri halı altına süpürmemize neden olan bir yorumdur). genel birkaç fikir sunmak istiyorum.

    1) morutan'ı kanat oynatarak kaybediyoruz... ilk transfer haberleri çıktığında klasik youtube videolarından izlediğimde "yabancı emre mor" demiştim. hala aynı görüşteyim, oyun aklını geliştirmeye olan ihtiyacı gün gibi açık. ama kanatta hiç ama hiç olmuyor. ve hatta kanatta oynatıldığı sürece, seviye atlayacağı varsa da atlayamayacak bu çocuk. heba olmasın bu yetenekleri ve özverisi ile.

    2) herkesin takıldığı bir pulgar konusu var ki... komplo teorisinde bulunmak istemiyorum ama bu adamın hiçbir şekilde süre almaması benim aklımın alabileceği bir konu değil. yabancı kontenjanı vs gibi nedenler olamaz. yani yönetim beceriksizliği diyeceğim, ki aşırı beceriksizler, ama bu kadar değildir, olmamalıdır. biri çıksın bir neden göstersin lütfen. a) fiziki yetersizlik mi? o zaman gedson çok mu farklı bir durumdaydı diye sorarlar insana. ki olumlu anlamda baya farklı durumdaymış da... b) oyun anlayışı mı? o zaman neden aldınız, kim izledi ve onay verdi, devre arasında torrent vardı, olumlu görüş verdi mi diye sıralayacağım bir ton soru geliyor insanın aklına. harcanan tek cent'in bile hesabı sorulmalı ki, artık bu kulüpte hoyratça, niteliksizce, iş bilmeksizin kararlar alınamasın.

    3) kamuoyunda herkes kerem - yunus kanat rotasyonunun hayalini kuruyor. kurmayın abi. umarım bu sezon sonunda kerem başta olmak üzere (maalesef ki türk pasaportu çok şey kaybettiriyor ona, bundan dolayı ilk hedef kerem olmalı), marcao ve nelsson'u çok iyi bedellerle satabiliriz. çünkü önümüzdeki birkaç sezon avrupa'da olamayabiliriz ve asla bu sezon sonu satılabilecek fiyatları göremeyebiliriz. burada başka önemli bir konu da bu satışlardan campos ne kadar pay alacak? sensibile pay alacak mı?

    dayanın, az kaldı yeni sezona. sadece 8 maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın