• 10
    fenerbahcelilestigimizin bir baska kaniti. ligde rezil bir sezonu kadikoy galibiyeti ile telafi edip 10'lu siralarda ligi bitirmek. tum amacimiz bu olacak. olmayinca da hocayi kovariz.

    bu mactan once oynayacagimiz macin skorundan bagimsiz olarak kadikoy'de olasi bir kotu sonucta yonetim torrent'in gorevine son verecektir.

    bir de kadikoy'de kazandigimizdan beri ne bizim ne de dunyanin burnu boktan cikmis degil. once pandemi ve ardindan sampiyon olacakken tepetaklak olan galatasaray. seyircisiz oynanan sonraki sezonda tekrar bir sekilde ritim bulup 1 gol averajla sampiyonlugu kacirdik. yeniden yapilaniyoruz dedigimiz sezonda son yillarin en beceriksiz yonetimine sahit olduk. kendi beceriksizliklerine kalkan olarak gereksiz bir sekilde fatih terim ile yollar ayrildi. sonra fiyasko. bu arada ukrayna rusya tarafindan isgal edildi. butun dunya gelismeleri ucuncu dunya savasi endisesiyle takip ediyor. bir de afganistan'da rejim degisti, taliban 20 yil sonra yeniden iktidara gecti. bu devirde topraklarinda abd ve rus askeri barindirmamalari afganlarin hayatini kurtarmis da olabilir*. everything is something happens bu devirde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın