• 30149
    2021 2022 sezonu için çok kötü kurgulanmış bir takımdır. sene başı alınamayan stanciu yerine cicaldau ve yine alınamayan ghezzal yerine tercih edilen morutan takıma hiçbir şey vermedi. yani marsilya ve lokomotif maçlarında gol ve asist katkıları aldık ama saman alevi gibiydi her şey. babel ve soso zaten futbolu bırakmış gibiler. yani babel’i yine biraz ayırmak istiyorum zira adam girdiği zaman elinden geleni yaptı ama 34-35 yaşında bir oyuncudan iyi bir kanat performansı beklemek günümüz futbolunu hiç bilmemek demektir.

    merkezi emanet ettiğimiz taylan ve berkan’ın bir tane bile alternatifi yok. assuncao ya da pulgar patates çıktı. yani dünyada bizim gibi üst düzey başka bir kulüp var mıdır çok merak ediyorum, en nitelikli olması gereken merkez orta sahasını bırakın niteliği nicelik olarak bile bu kadar eksik bırakan. inanılmaz kötü bir rotasyon kurulmuş. ve burada en az ama en az günah torrent’indir. takımın başına bir ispanyol getiriyorsunuz ve bu adam guardiola’yla birlikte olduğu tüm zamanlarda, geri dörtlüsü hariç kalan her bölgeyi orta saha nitelikli oyuncularla kurgulamış bir adam. ve bu takımın elle tutulur, yanına rahatça pas verebilecek orta saha oyuncusu sayısı 0. şakaysa komik değilse fecaat bir durumdan bahsediyoruz.

    kerem aktürkoğlu ve stoper tandemimiz hariç çok kötü bir yıl geçiriyoruz. ne beklerimiz ne hücumcu orta saha ve kanatlarımız ne de forvet oyuncularımız beklenen performansları veremedi. bunun da sebebi ya son kullanım tarihi geçmiş ya da kalite olarak bu seviyeleri kaldıramayan oyuncular kadroda tutulmuş. dolayısıyla iş sene başı bu tercihleri yapanlara geliyor. artık fatih terim mi burak elmas mı kimdir bilemem ama bunun hesabının verilmesi gerekiyor.

    burak elmas takım bütçesinin düşmesi gerekliliğinden bahsediyor. haklı da. ama o bütçeler böyle ilk bulduğumuz vasatlara verilecek ve hiç araştırılmadan yapılacaksa, önümüzdeki yıllarda bırakın ilk 3’e ya da 5’e girmeyi, bu sene olduğu gibi ilk 10’a girmemiz zorlaşır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın