• 30148
    sezon sonuna kadar sabredilip, sezon sonu baştan aşağı yenilenmesi gereken futbol takımı.

    takımın kötü gidişatının nedenlerine gelecek olursak;

    1. fizik-kondisyon durumu.
    eldeki mevcut oyuncuların fizik-kondisyon durumu hala içler acısı. torrent ile bir miktar gelişme kaydedilmiş olsa da, hala kötü. mesela rakip anadolu kulüplerinin fizik-kondisyonları bizden daha iyi. bu durum sezon ortasında kolayca giderilemeyecek bir durum. sezon başında iyi çalışılmadığı, hatta torrent gelene kadar da doğru düzgün çalışılmamasının sonuçlarını yaşıyoruz. fizik-kondisyon durumu kötü olunca, oyuncular var olan kısıtlı yeteneklerini de kullanamıyorlar. mevcut kötü durumun birinci ve en önemli sebebi budur.

    2. kadro kalitesi.
    galatasaray futbol takımında oyuncu kalitesi geçtiğimiz yılların oldukça gerisinde. şu anda kadroda birkaç oyuncu dışında, fark yaratacak oyuncu yok. sezon sonunda kaliteli oyuncu transferi şart.

    3. hedefsizlik.
    her ne kadar uefa avrupa konferans ligi hedef olarak koyulmuş olsa da, adım atmaya bile mecali olmayan bir takım, bu hedefe inanmamış. oyuncular, başarabileceklerine değil, başarılamayacağına inanıyor. bu noktada, esas irdelenmesi gereken durum şu; oyuncuların inanmadığı bu hedefe torrent inanıyor mu? gazeteci olsaydım, 20 mart 2022 gaziantep fk - galatasaray maçı sonrasında torrent'e bu soruyu sorardım.

    galatasaray futbol takımının enkaz hali devam ediyor. eğer uefa konferans ligi'ne katılmak gibi bir hedef yoksa ortada, sezon sonuna kadar ittire kaktıra, bir maç kazanıp, birkaç maç beraberlik veya mağlubiyet şeklinde devam edilecek.

    eğer bu şekilde devam edilecekse, yani uefa konferans ligi hedefi yoksa, altyapıdan gelen oyunculara şans verilmeli. böylece önümüzdeki sezon kimlerin kadroya dahil edilebileceğini görmüş, önümüzdeki sezonun kurgusunu yapmaya şimdiden başlamış oluruz. sezon sonunda da bazı oyuncular satılacak. hiç değilse yerlerine altyapıdan kimlerin dahil edilebileceğini görmüş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın