• 287
    mağlubiyette teknik direktörün elbet payı vardır ama bugün bazı oyuncuların skandal performansı futbol oynamaya niyeti olmayan rakibi oyuna ortak etti. ilk yarı takımın verdiği pozisyon sayısı ikiyi geçmez, tecrübeli diye aldığın gomisin, takım kaptanı musleranın gol öncesi hataları ve berkanın adamını kaçırmasıyla 1-1 oldu.
    ilk yarı itibarıyla sahada işler çok iyi gidiyordu diyemem ama pragmatist davranarak oyunun kontrolünü sağlamıştık yediğimiz gole kadar. ikinci yarı hemen reaksiyon göstererek değişikliklerle başlamak gerekirken torrent yine geç davranarak tepkisiz kaldı.
    morutan ve emre kılınç şans bulamayan oyuncularımız, kendilerini göstermek için önlerinde fırsat ama onlar hiç oralı değillerdi morutan zorla oynatılmış gibiydi.
    takım savunmasını geride iyi yapıyoruz ama onu kontralarla taçlandırmayınca bir anlamı kalmıyor ligde. bu maç ilk yarı özelinde birçok pozisyonu başlamadan hiç ettik bu konuda kerem dışında mahir tek oyuncumuz yok hep ağır kalıyoruz veya tercih hatalarında bulunuyoruz.
    bugün soğukkanlı davranıp basit hatalar yapmasak galibiyet çıkabilecek maçtı. yazık oldu..
App Store'dan indirin Google Play'den alın