• 30143
    galatasaray kadrosunda tek eksik parça gedson, o gelirse kendi uçağımızı üretiriz kafasında olanlar vardı. iyi ekleme olurdu ama takımdaki sorunlar çok daha fazla. gedson transferi hücumdaki bireysel yetersizliği örtecekmiydi? ha unutmadan erick pulgar transferini daha hazır diye tercih etmek tam anlamıyla işbilmezliktir.
    25 milyon euroya kadro kurduğumuz zaman eksik diyerek açıklayamazsınız. gedson gelmedi diye boş bırakılacak bir bölge değildir ortasaha.
    sorunu kişilere zimmetlemek yerine ana resme bakmamız gerekiyor. içsahadaki barça maçında olduğu gibi savunma futbolunun bir adım dışına çıktığın zaman takımın defoları ve yetenek kapasiteleri gün yüzüne çıkmaya başlıyor torrent ve terim döneminde bu gerçekle defalarca yüzleştik.
    ocak transfer döneminde direkt katkı verebilecek fiziksel durumu iyi ve hazır durumdaki oyunculara yönelmek gerekiyordu biz oradada yanlış hamleler yaptık.
    sene sonu kadroda ciddi değişim gerekiyor ekleme felan değil. galatasaray futbol takımı farklı oyunları oynayacak kadro yeterliliğine sahip olmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın