• 30144
    hakkinda sen boyle oyna ben entry silmeye raziyim seklinde actigim baslik anket tarzi oldugu icin silinen takim. saniyorum bu sekilde tanimlayarak entry’i buraya tasiyabiliyorum. bana sorarsaniz ilk hali cok daha makuldu. ılerde bknz. verecekken gelip bu basliktan entryimi bulmak cok daha zor olacak. her neyse, futbol takimimiz altta anlatilan davranisi haketmiyor. bize dusen bu sezondan dersimizi cikarip, hep destek olmaktir. ıste o entry;

    oyuncular formsuzken sahin kesilen taraftarin nedamet cumlesi. nasil anlatsam bilemiyorum ancak oyle orantisiz yaklasimlar varki, galibiyetin sevincine, iyi giden durumlarin arasina kaynayip hayatina devam edebiliyor bu tarz gariplikler.

    bu sezon* akli selim tum taraftarin kulagina kupe olmali. bu sezon futbol kulturumuzu olgunlastiracak mihenk tasi olmali. nelsson, kerem, boey daha bir suru sayabilecegim oyuncularimizla alakali ‘bakislarini begenmedim’ denilebilecek kadar subjektif iceriklerle yangin yapildi. kimse kusura bakmasin ama ben taraftarin son haftalarda guzel destegine ragmen bu sene takimdan daha iyi oldugunu dusunmuyorum. cocuklarin ayagi titredigi zaman tekme atip, kume dusme dolayisiyla dalga malzemesi olma korkusu olunca destek cikmak, bence yeterli bir reaksion degil.

    aslen basliktaki ifadeye donecek olursak; bence normal konusurken dahi sectigimiz ifadeler insana verdigimiz degeri gosterirken, sosyal medyada, yorum yazilan sitelerde karsidaki insan evladini acimasizca elestirmek, sonra da ‘ya canim benim sen boyle oynuyor muydun, bastan desene’ moduna girmek, kuzu kesilmek bana samimi gelmedigi gibi onceden sergilenilen saygisizligi da ortadan kaldirmiyor.

    vefat edince muhasebe tivitleri atmak yerine hayattayken sirtlarina vurup olur aslanim, calismaya devam et demeyi ogrenince olgunlasiriz hep beraber. olmuyorsa zaten yollar ayrilir. ama armayi tasidigi muddetce, oyuncumuza benim tepkim budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın