• 1625
    (bkz: 14 mart 2022 galatasaray beşiktaş maçı) öncesi yaşananları şaşkınlıkla, hayretle ve bir o kadar da öfkeyle takip ediyorum. başkan ve yönetiminin yeteneksiz ve yalan söylemlerde bulunduğunu zaten biliyorduk ama bu maç öncesi zeka seviyelerinin de çok ama çok düşük olduğunu bize gösterdiler.

    öncelikle sevgili galatasaray başkanı ve yönetimi (özellikle nihat kırmızı bey), çok ama çok önemli bir barcelona maçı öncesi beşiktaşla tansiyon yükseltmek mi bizim işimize gelir yoksa herkese mavi boncuk dağıtıp daha sakin bir havada derbiyi atlattıktan sonra barcelona maçına odaklanmak mı ? siz bunu akıl edemeyecek kadar düşük zekalı mısınız ya ? beşiktaş maçının galatasaray için malesef bu sezon hiçbir önemi olmadığını farkedemeyecek kadar saf mısınız ? yok efendim ülke puanıymış, avrupa’da atılan golmüş niye giriyosunuz bu konulara ? hee sert bir cevap verilecekse de barcelona maçı geçer, ardından gerekli açıklama yapılır. süreç yönetimi bunu gerektirir çünkü.

    erteleme konusuna gelince, hava şartları uygun olmadığı sürece maç ertelenmeli. ama bu saçma diyaloglardan sonra kasırga da çıksa beşiktaş kulübü maçı oynatmaya çalışır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın