resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1248
    öncelikle 6.5 milyon euro kendisi için öyle çok bir para değil, sıkıntı 6.5 milyon euroyu bizim vermiş olmamız. galatasaray için büyük para, bu paraları veriyorsak oyun sistemimize, büyük takım kimliğine çok daha uygun oyuncular almalıyız. cicaldau futbolu bilen, topsuz oyunu çok iyi oynayan geçiş hücumlarında çok güzel paslar atan bir adam. iyi bir rol oyuncusu bence, ama o rol galatasaray'da olması gereken bir rol mü? bunu işte tartışabiliriz. çünkü derbiye çıkıyoruz cicaldau'nun adını 4-5 kere zor duyuyoruz tek devrede ve bu durum bizi sıkıntıya sokuyor.

    beşiktaş zamanında sülaymane youla'yı almıştı santrfora, youla kötü topçu değildi ama beşiktaş da anadolu takımı değildi. rakiplerinde savunma ön plandaydı her zaman. haliyle başarılı olamadı. bizim kendisini almamız da biraz beşiktaş'ın youla transferine benziyor. kötü oyuncu mu? kesinlikle değil. ancak büyük takımsan orta sahan topa hükmedecek, kilit açacak, 1. santforun ise 2 stoperin kucağında oynamayı bilecek. bunlar süper ligde büyük takım olmanın yazılı olmayan kuralları.

    ben cicaldau'dan zarar edeceğimizi düşünmüyorum. değersizleştirmeyelim yeter. avrupada çok rahat bir orta sıra takımına transfer olabilir. verdiğimizden fazlasına olabilir hem de. kumaşı iyi, tek sıkıntı bizim ihtiyacımız olan kumaş değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın