resim
Alexandru Cicâldău
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:26
Boy:1.78
Uyruk:Romanya
  • 1245
    üniversite sınavlarında bazı paragraf soruları olurdu. yukarıdaki parçadan çıkarılabilecek en iyi sonuç nedir diye, bakıyorsun tamamen 5 farklı cevap hepsi uyuyor herkes de kendininkini doğru iddia ediyor.

    ha, ama futbol öyle değil işte. adamın resmen ne oynamadığının üzerinden destan yazılıyor. babalar aynı maçı izliyoruz ya. arkama prime makalele gelirse ben de müthiş oynarım gibi. bir kere internet alemi futbolunun değişmez kuralı; bir oyuncu ne kadar çok topsuz yaptıkları ile övülmeye başlıyorsa o kadar kötü performans gösteriyor demektir. adam oynadığı her maçta takımın en az topla buluşan oyuncusu oluyor neredeyse. barcelona maçında 2 kere buluşmuş. futbol top ile oynanan bir spor, bir oyuncunun topla oynamamasinı riske edeceksek, ismail çipe'yi oyuna alalım rakipleri oyalar, kafaları karışır.

    galatasaray bol parası olan bir takım değil. cicaldau'ya verilen 6.5 m euro düşünülünce, geçen sene bu zaman gönderilen belhanda da aynı paraya alınabilecek gedson da geçen sene aynı rolde babalar gibi oynayan emre kılınç da cicaldau'nun bizde gösterdiği halinden en az 100 kat daha iyi topcu. arkasındaki oyuncu ile rolle yediği yemekle de alakasız yok.

    romen gazeteciler bile şaşırmıştı ama biz o konuda uyanamadık. berkan, morutan, barış hepsinden gelecek için umudum var ama fiziksel tüm özellikleri vasat altı olan bir oyuncunun, bu kadar çok 'ama tam orada oynaması gerekiyor' etiketi ile başarılı olabileceğine inanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın