• 30106
    en büyük problemi elindeki malzemeye göre futbol oynamamak olan takım.

    elindeki oyuncuların neredeyse hiçbiri posession futbolu oynamaya müsait değil. mesela berkan; adam kene gibi, müthiş bir enerjisi var, ayağı da kötü değil ancak defanstan topla çıkacak, rakip ceza sahası etrafında top dağıtıp hızlı karar verecek kadar da iyi değil. yine taylan baskı yediğinde problem yaşasa da yüksek konsantrasyon ile oynadığında fizik kalitesi ile farl yaratıyor. ayrıca oyunun yönünü uzun toplarla değiştirebiliyor. fakat ikisi de defansın önünü toparlayacak ve tempoyu ayarlayacak kalitede değiller. takımda top tekniği en üst düzey adam feghouli ancak onun da sorunları hepimizin malumu. istikrarsızlık ve birazcık göbek. dolayısıyla fatih terim topa sahip olmadığı avrupa maçlarında çok iyi bir performans sergiledi, torrent de öyle. çünkü elindeki malzeme bu. bakır tavada güzel et mühürleyemezsin ama güzel menemen yaparsın.

    ayrıca son iki transfer döneminde yapılan isabetsiz transferler de takımın çok yönlü olabilme ihtimalini imkansız hale getirmiştir. mesela gedson transferi olsaydı çok yönlü bir takım izlerdik. yahut seri tarzı baskıyla başa çıkabilen bir top cambazımız olsaydı çok daha farklı oyun stratejileri geliştirilebilirdi.

    umarım mevcut yönetim yahut seçim olması halinde yerine gelecek olanlar hatalarından ders çıkartabilirler. takıman ayrılacaklarla kurtulacağımız yüklerden sonra nokta atışı transferlerle seneye ligde şampiyonluk gerçekten hayal değil. bu kadar iyi bir stoper tandemi yakalamışken, bekler konusunda sıkıntımız yokken, seneye ligin en iyi yerli kanat rotasyonuna sahip olacakken bu şansı iyi değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın