• 35
    tepki göstermeyi bilmeyen taraftarlardır.

    bursaspor taraftarının bursa'da takındığı iğrenç tavır ve hatta taraftar taşlama mevzusunun intikamını almaya çalışanlar mevzuyu yüzüne gözüne bulaştıranlardır aynı zamanda. eğer bir duruma tepki veriyorsan, "biz pkk'li değiliz kardeşim" diyorsan o istiklal marşını bağıra bağıra en çok sen söylemen lazım ki cümle alem tepki görsün. ama hem bunu yapıp hem de anlayış beklersen alacağın eleştirilere de katlanacaksın. benim değer verdiğime saygı göstermezsen saygı da beklemeyeceksin.

    taşların atılmasına tepki gösterenlere de bir sözüm var ayrıca; kadıköy'de maruz kalınan muamelenin intikam yeminleri edilmiyor mu her yıl ? kadıköy'de birinin kafası yarılır, ertesi maç saha su bardaklarından geçilmez. sorarım size; taşlanan galatasaray taraftarı olsaydı bursa'da, ali sami yen'de bursalıları kaya ile beklemez miydi bazıları ? bir gerçek var ortada; bursaspor taraftarı diyarbakırspor taraftarını tahrik etmiş, diyarbakırda da bu olaylar patlak vermiştir. ancak tepki vermeyi bilmeyen o staddaki kendini bilmezler istiklal marşı'nı yuhalamayı tepki göstermek zannetmişlerdir. haklı durumda olabilecekken haksız duruma düşmek budur.

    ne ekersen onu biçersin.

    dipnot: kadıköy'de hakemin kafası yarılır maç devam eder, diyarbakır'da anında tehir. böyle çifte standartlar oldukça oradaki insanları zor kazanırız bu kafayla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın